Atelier Per Twee
Laat je horen via
Volg ons via

Heb je een vraag, project of idee?

Elke klik ontstaat door een eerste contact.

T: 0485 46 12 64

ATELIER PER TWEE is

Anneleen Salvo,
Sofie Liesenborghs


7 jaar ondertussen. We houden van opdrachtgevers waarmee we een klik voelen en worden warm van projecten met een sociaal, cultureel of educatief draagvlak.

We werken samen met copywriters, fotografen, developers om totaalprojecten af te leveren. We ontwikkelen campagnes voor evenementen en ontwerpen volledig nieuwe huisstijlen (van logo’s en drukwerk tot websites en banners voor sociale media).

Hoe?

We peilen naar visie, missie en waarden. Je leert onze manier van werken kennen en krijgt een concreet overzicht van planning en budget. We maken goede afspraken, zodat je weet wanneer, waarop en waaraan. 

Ons atelier gaat aan de slag. We roepen de sfeer op met een moodboard of een schets. Kiezen, schrappen en toevoegen … tot één ontwerp eruitspringt. Dát stellen we je voor. We bespreken het tijdens twee feedback-momenten om alles af te stemmen. Zitten we op dezelfde golflengte? Op basis van je feedback scherpen we ons voorstel aan, visueel en tekstueel. 

We leveren de drukklare pdf of we volgen het drukwerk op in samenwerking met onze vaste drukkerij om het ontwerp optimaal tot zijn recht te laten komen. Of we volgen de webontwikkeling op in samenwerking met onze developers. We bouwen de website en testen het resultaat grondig uit. Alles klaar? Nu krijg jij alle tools in handen en kun je ermee aan de slag.

Je krijgt van ons opleidingen, bijvoorbeeld om te werken met templates voor affiches en flyers, of om je website up-to-date te houden. Je haalt het maximum uit onze vormgeving. De toepassingen van je website blijven groeien. En je investering in communicatie rendeert lang en goed. Heb je een nieuwe creatie of een extra realisatie nodig? Natuurlijk blijven we paraat.


Al onze klanten inspireren ons. Jij ook!

Als klant inspireer je ons. Jouw engagement motiveert.
Onze klanten kiezen ons bewust. 
We zitten op dezelfde golflengte.
Bijvoorbeeld in de sociale, culturele of educatieve sector. Of bij een duurzaam bedrijf.

  Ik vond samenwerken met Atelier Per Twee een aangename ervaring. Jullie hebben ons op reis genomen en stap voor stap dichter bij het eindresultaat gebracht. Het was leuk dat jullie zo flexibel waren naar het ontwerp toe. Altijd hebben jullie rekening gehouden met onze wensen. En jullie waren ook altijd op tijd en zelfs pro-actief. Dat heeft ons een gerust gevoel gegeven. Het gevoel dat alles in orde zou komen, ondanks de strakke deadline.

  Natalie Huyghe - Communicatieverantwoordelijke Agentschap Onroerend Erfgoed

  Atelier per Twee vertaalt woord en gevoel naar beeld op een verrassende, frisse maar vooral helemaal juiste manier! Als ons evenement even geslaagd zal zijn als de promo, mogen we onszelf gelukkig prijzen!

  Sofie Van den berghe - Communicatiemedewerker GC Op-Weule

  Atelier per twee is een superbureau om mee samen te werken. Ze stappen enthousiast mee in jouw verhaal, werken volledig op maat en blijven geduldig mee schaven tot het perfecte eindproduct. Wij zijn fan!

  Laure Van Hoecke - Mediawijs

  Een eerste indruk is alles. Daarom vertrouwden we de ontwikkeling van het logo en verschillende huisstijl-icoontjes van onze webshop www.gamealot.shop toe aan Atelier per Twee. Dat bleek een uitstekende beslissing. Sofie en Anneleen gaan op zoek naar een branding die bij jouw merk past, maken duidelijke afspraken en komen hun beloftes en deadlines perfect na. Een traject waarbij budget en timing gerespecteerd werden. Met een pracht van een resultaat als gevolg: bij Atelier per Twee krijg je kunstwerkjes op maat. Wat kun je nog meer wensen?

  Kevin Logist - Oprichter Gamealot

  Wij waren op zoek naar een opfrissing van onze oude website welke niet meer aan onze hedendaagse eisen voldeed. Na een aangenaam kennismakingsgesprek met Sofie van Atelier Per Twee gaven wij hun groen licht om een luchtige, moderne, frisse website te maken. Niet veel later werd ons een veelbelovende moodboard voorgesteld en enkele weken later staat onze splinternieuwe website online, helemaal naar onze wensen en noden met veel positieve reacties tot gevolg.

  Kim Deraes - Oprichtster KD Architectuur

  Het was een fijne samenwerking! Het eerste contact, de uitwisseling van ideeën, de afwerking… alles verliep vlot. De aandacht voor de klant voel je heel de tijd. Ook bij bijkomende opdrachten rond hetzelfde thema, wordt hier heel flexibel mee omgegaan.

  Connie Van Keer - Deskundige evenementen - Stad Vilvoorde

  Op basis van onze (toch wel vrij summiere) briefing kregen we snel een paar leuke voorstellen en was het van meetaf aan duidelijk dat Atelier per Twee op dezelfde golflengte zat als wij. Je kan er niet om heen: het succes van onze huidige ReSpace-campagne heeft veel te danken aan de flair, de vakkennis, de persoonlijkheid en het sérieux van deze jonge en talentvolle onderneming.

  Chantal Moens - Gemeente Elsene - Dienst Wijkleven

  Samenwerken met Anneleen en Sofie is steeds een erg aangename bedoening. Ze zijn flexibel en bereikbaar. En ze slagen er telkens in met onze feedback een resultaat te boeken dat onze verwachtingen overstijgt. Aanrader!

  Philippe Bossin - Online Communicatie

  Het is altijd zeer fijn om samen te werken met Atelier Per Twee. De communicatie verloopt steeds heel vlot, deadlines worden gerespecteerd en het eindresultaat is altijd creatief en geslaagd!

  Dorien Baelden - Project Manager iMinds - VUB

  Atelier Per Twee deed wat het beloofde: grafisch ontwerp met pit en karakter. Het gaf ons project meteen de perfecte branding en een vliegende start!

  Philippe Liesenborghs - Opbouwwerker RISO

  Atelier Per Twee bracht in een mum van tijd helderheid in onze website, door haalbare aanpassingen aan de structuur en vormgeving. Bedankt om zo goed in te spelen op onze noden, binnen de nochtans krappe timing.

  Iris Verhoeyen - Medewerker Impactnetwerk

  De samenwerking met Sofie en Anneleen bezorgde ons een perfecte campagne! Een duidelijk traject met goede afspraak rond timing en resultaat heeft tot een duurzaam communicatieproduct geleid. Vol van Vilvoorde is een aanwinst voor onze stedelijke communicatie.

  Jeroen Matthys - diensthoofd cultuur en evenementen Stad Vilvoorde

  Op zoek naar een unieke website? Dan moet je bij Atelier per Twee zijn! Sofie en Anneleen ontwikkelden een stijl die perfect afgestemd was op onze doelgroep. En dit resulteerde in de website die we voor ogen hadden: speels én gebruiksvriendelijk!

  Karlijn Frank - Stafmedewerker Wetenschapscommunicatie HoGent

  Eén briefing (+ enkele mails en telefoontjes) volstonden opdat Atelier per Twee binnen een mum van tijd een perfect campagnebeeld kon opleveren voor Kidz On Wheelz. Deze lijn werd doorgetrokken naar alle afgeleiden zoals website design, spandoeken, vlaggen, T-shirts, infoborden, mailings, … Zeer puik werk in een zeer strak tijdsschema met aandacht voor de klant en aanbreng van massa’s creativiteit bij de opstart van de campagne.

  Gilbert Van Fraeyenhoven

  Heel fijne, gemoedelijke en efficiënte samenwerking met die creatieve Twee!

  Eva Tack - Educatief Medewerker Bibliotheek Elsene

  Super service! Nog geen moment spijt gehad om met jullie te werken!

  Tom Bouteligier - SPIDZ - Kine voor sporters en andere helden