Atelier Per Twee
Vind ons hier
Seconddesk
Moensstraat 19
2800 Mechelen
Laat je horen via
Volg ons via

Heb je een vraag, project of idee?

Elke klik ontstaat door een eerste contact.

T: 0485 46 12 64

ATELIER PER TWEE is

Anneleen Salvo,
Sofie Liesenborghs


Na enkele jaren architectuurstudies (en mojito’s op een zonnig terras) besloten we in 2012 om Atelier Per Twee op te richten. Onze missie? Informatie visueel aantrekkelijk overbrengen!

Sinds de start houden we van projecten met een hart. Eerst pakten we kleinschalige projecten aan (een trouwfeest of een geboortekaartje). Nu zijn het vooral projecten in de sociale, culturele of educatieve sector.

Daarnaast zetten we ons vrijwillig in voor projecten waar we helemaal achter staan: OpgewekTienen (een burgerbeweging om de samenhorigheid in de suikerstad te stimuleren), een kindertoneel geregisseerd en gebracht door een groep vrienden, …

Sinds kort vind je ons terug in het coworkingproject Seconddesk aan het station van Mechelen.

Wie is Anneleen?

Bij Anneleen kun je terecht voor een gloednieuwe huisstijl. Ze is een creatief denker en houdt ervan carte blanche te krijgen en te brainstormen. Anneleen zorgt voor soep bij de lunch, zodat ons innerlijke zelfbeeld overeind blijft.

0499 32 68 55

Wie is Sofie?

Sofie kickt op totaalcampagnes waarbinnen ze verschillende afgeleiden kan uitwerken. Ze is de go-to-persoon voor websites en opleidingen. Is gek op muziek en bordspellen. En zet koffie per twee om de namiddagdip tegen te gaan.

0485 46 12 64


Denk je dat het klikt?

Heb je een vraag, project of idee?